ITAK
 

Itäisen tanssin aluekeskuksen (ITAK) tehtävänä on tukea aatteellisesti ja taloudellisesti ammatillisen tanssitaiteen tunnettuutta ja kehittymistä Itä-Suomessa sekä edistää tanssitaiteen saatavuutta ja saavutettavuutta alueella, lisätä tanssitaiteilijoiden työllistymisen yleisiä edellytyksiä ja edistää tanssitaiteilijoiden verkostoitumista muihin toimijoihin.

ITAK:n toiminta-alue on Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala. Toiminta pyrkii vahvistamaan alueen kulttuuritarjonnan monimuotoisuutta, ammattitaiteen roolia ja saavutettavuutta osana paikalliskulttuuria.

Tavoitteiden edistämiseksi ITAK tiedottaa tanssista yleisölle ja muille kohderyhmille, myöntää osatuotantotukia, järjestää esitysvierailuja ja tapahtumia sekä edistää alueen tanssitaiteilijoiden ja muiden toimijoiden verkottumista. ITAK on ensisijaisesti välittäjäorganisaatio.

Tiedot esityksistä ja kursseista sekä muut uutiset julkaistaan Ajankohtaista-palstalla. Löydät infoa ajankohtaisista asioista myös ITAK:n Facebook-sivulta, Twitteristä sekä Instagramista.

ITAK:n kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeen voi tilata lähettämällä pyynnön osoitteeseen itak@itak.fi. Uutisvinkit voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: itak@itak.fi.

 

Tulossa syksyllä 2017

 

    

           

     
 


 

Tutustu Itäisen tanssin

aluekeskuksen

kevätohjelmistoon.

 

 

Poikkitaiteellinen taidetapahtuma

Muuntamo - Symposium

Sotkulla 11.-14.1.2017. Vapaa pääsy!  

 

  

Tavis Dance Company -toiminta

alkaa tammikuussa. 
 

Ilmoittautuminen on auki !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muuntamo Symposium 11.-14.1.2017

Itäisen tanssin aluekeskuksen kevätkauden 2017 avaa poikkitaiteellinen taidetapahtuma Muuntamo Symposium! Teemana on TIETEEN JA TAITEEN VUOROVAIKUTUS. 

Lue lisää »


Tavis Dance Company

Haku Tavis Dance Companyn kevätkaudelle on nyt auki! Toimi nopeasti! 

Lue lisää »


Yksin Sateessa? -nykytanssin, performanssin ja improvisaation festivaali

25.-30.11.2016, Outokumpu & Joensuu 

Lue lisää »Näytä kaikki uutiset