ITAK
 

Itäisen tanssin aluekeskuksen (ITAK) tehtävänä on tukea aatteellisesti ja taloudellisesti ammatillisen tanssitaiteen tunnettuutta ja kehittymistä Itä-Suomessa sekä edistää tanssitaiteen saatavuutta ja saavutettavuutta alueella, lisätä tanssitaiteilijoiden työllistymisen yleisiä edellytyksiä ja edistää tanssitaiteilijoiden verkostoitumista muihin toimijoihin.

ITAK:n toiminta-alue on Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala. Toiminta pyrkii vahvistamaan alueen kulttuuritarjonnan monimuotoisuutta, ammattitaiteen roolia ja saavutettavuutta osana paikalliskulttuuria.

Tavoitteiden edistämiseksi ITAK tiedottaa tanssista yleisölle ja muille kohderyhmille, myöntää osatuotantotukia, järjestää esitysvierailuja ja tapahtumia sekä edistää alueen tanssitaiteilijoiden ja muiden toimijoiden verkottumista. ITAK on ensisijaisesti välittäjäorganisaatio.

Tiedot esityksistä ja kursseista sekä muut uutiset julkaistaan Ajankohtaista-palstalla. Löydät infoa ajankohtaisista asioista myös ITAK:n Facebook-sivulta, Twitteristä sekä Instagramista.

ITAK:n kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeen voi tilata lähettämällä pyynnön osoitteeseen itak@itak.fi. Seuraavat uutiskirjeet ilmestyvät perjantaisin 7.10., 4.11., ja 2.12. 
Uutisvinkit voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: itak@itak.fi.

 

 

    

           

   

 

 

 

 

 


Sotkun syksyn 

 

ohjelmisto on

 

julkaistu


 

 

Lataa esite tästä.

 

 

 

Anna Venäläinen: Havoc
 

PE 14.10. klo 19.00

Sotku, Kuopio


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Näytä kaikki uutiset