ITAK
 

Itäisen tanssin aluekeskuksen (ITAK) tehtävänä on tukea aatteellisesti ja taloudellisesti ammatillisen tanssitaiteen tunnettuutta ja kehittymistä Itä-Suomessa sekä edistää tanssitaiteen saatavuutta ja saavutettavuutta alueella, lisätä tanssitaiteilijoiden työllistymisen yleisiä edellytyksiä ja edistää tanssitaiteilijoiden verkostoitumista muihin toimijoihin.

ITAK:n toiminta-alue on Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala. Toiminta pyrkii vahvistamaan alueen kulttuuritarjonnan monimuotoisuutta, ammattitaiteen roolia ja saavutettavuutta osana paikalliskulttuuria.

Tavoitteiden edistämiseksi ITAK tiedottaa tanssista yleisölle ja muille kohderyhmille, myöntää osatuotantotukia, järjestää esitysvierailuja ja tapahtumia sekä edistää alueen tanssitaiteilijoiden ja muiden toimijoiden verkottumista. ITAK on ensisijaisesti välittäjäorganisaatio.

Tiedot esityksistä ja kursseista sekä muut uutiset julkaistaan Ajankohtaista-palstalla. Löydät infoa ajankohtaisista asioista myös ITAK:n Facebook-sivulta, Twitteristä sekä Instagramista.

ITAK:n kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeen voi tilata lähettämällä pyynnön osoitteeseen itak@itak.fi. Uutisvinkit voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: itak@itak.fi.

Tulossa syksyllä 2017

 

    

           

   

 

 

 

 

 


Sotkun syksyn 

 

ohjelmisto


 

 

Lataa esite tästä.

 

 


Emma Fält - Arlene Tucker: 

Salaista
 

PE 21.10. klo 19.00

LA 22.10. klo 19.00

Sotku, Kuopio 

 

25.-30.11.2016
 

Outokumpu & Joensuu

 

Festivaaliohjelmisto on nyt julkaistu!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sydämeen jää soimaan blues -Carola-ilta

Draamakonsertti 6.11.2016, Sotku, Kuopio. 

Lue lisää »


Muuntamo Symposium 11.-14.1.2017

Lue lisää »


DasArts palautemetodi -työpaja

4.-5.11.2016, Sotku 
DasArts palautemetodi-työpaja on osana TANSSI ITÄÄ -tapahtumaa.

Lue lisää »


Yksin Sateessa? -nykytanssin, performanssin ja improvisaation festivaali

25.-30.11.2016, Outokumpu & Joensuu 

Lue lisää »Näytä kaikki uutiset